Devrecar
KAPAT
DevrecarLogo
     MENU

Leiebil Izmir Flyplass

Leiebil Izmir Flyplass
İzmir, Tyrkias vestkysten, kjent som perlen i Egeerhavet, er en by rik på historie, unike naturskjønnheter og deilige matopplevelser. Å utforske denne byen og dens omgivelser ved å leie bil fra Izmir Adnan Menderes lufthavn er et fantastisk alternativ. Her er en liste over noen fantastiske steder å besøke i Izmir og omegn:

Efes gamleby:


Efes gamleby, en av verdens mest betydningsfulle arkeologiske områder, ligger bare en times kjøretur fra Izmir. Du bør absolutt besøke historiske strukturer som Marias hus, Celsus bibliotek og den store teateret.

Sirince landsby:


Şirince landsby, som ligger i nærheten av Efes, er kjent for sine steinhus, smale gater og vinmarker. Ta deg tid til å smake på lokale viner og kjøpe tradisjonelle håndverksprodukter.

Alaçatı:


Alaçatı er et populært reisemål for vind- og kitesurfere, men det er også kjent for sine sjarmerende steinhus, fargerike markeder og deilige restauranter. Her kan du handle, prøve lokale retter og beundre de historiske vindmøllene.

Foça:


Foça, som ligger nord for Izmir, er en sjarmerende kystby med en historisk havn, fiskebåter og krystallklart vann. Her kan du nyte en deilig lunsj med sjømat på en av restaurantene og utforske de historiske ruinene.

Urla og Çeşme-halvøya:


Urla og Çeşme-halvøya, som ligger sør for Izmir, er kjent for sine vakre bukter, strender og termiske kilder. Her kan du gå på naturskjønne turer, svømme i havet og slappe av på elegante strandklubber.

Izmir historiske sentrum:


Ved å besøke steder som Konak-plassen, Klokketårnet og Kemeraltı basaren kan du lære mer om Izmirs historie og kultur. Ta også en spasertur langs Kordonboyu-promenaden og nyt utsikten over Egeerhavet.

Å leie bil fra Izmir lufthavn er en utmerket måte å utforske disse fantastiske stedene på. Husk å reservere bilen din på forhånd før du reiser. Vi ønsker deg en trygg og hyggelig reise!
Popüler İçerikler

Kapat