Devrecar
KAPAT
DevrecarLogo
     MENU

Autonvuokraus Turkki Izmir

28.01.2021
Autonvuokraus Turkki Izmir

İzmir, Turkin rikasat veden kohdeen Egen alueella sijaitseva historiallinen ja luonnollisin rikasuuksin tunnettu kaupunki. Auton vuokraus on yksi mukavimmista tavoista tutustua tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin vieraillessasi siellä. Tässä joitakin historiallisia ja luonnollisia kauneuksia, joita voit tutkia vuokraamallasi autolla İzmirissä:

Efesin antiikkinen kaupunki
Noin 70 kilometriä İzmiristä etelään sijaitseva Efesin antiikkinen kaupunki on yksi maailman merkittävimmistä arkeologisista kohteista. Efes, joka perustettiin noin 6. vuosisadalla eaa. ja oli antiikin maailman suurin satamakaupunki, kantaa monien sivilisaatioiden jälkiä historiassa. Artemis-temppeli, Celsuksen kirjasto ja Suuri teatteri ovat muutamia nähtävyyksiä antiikin kaupungissa.

Şirincen kylä
Noin 8 kilometrin päässä İzmiristä sijaitseva Şirincen kylä on viehättävä kylä, joka säilyttää perinteisen kivirakenteisen rakenteensa. Kylä on tunnettu perinteisistä viiniköyhistaan, kapeista kaduistaan ja viiniviljelmistään. Şirince tarjoaa unohtumattoman kokemuksen vierailijoilleen luonnonkauneuksillaan ja alueellisilla tuotteillaan.

Dikili ja Bademli-laguuni
İzmirin pohjoisessa sijaitseva Dikili on huomionarvoisten rantojen ja luonnollisten kauneuksien kansoittama alue. Dikilin rauhallinen lahti, Bademli-laguuni, houkuttelee vierailijoita kirkkaalla vedellään ja rauhallisella tunnelmallaan. Täällä voit nauttia merestä ja luonnonkauneuksista.

Foça
İzmirin länsipuolella sijaitseva Foça on merkittävä rantakaupunki, joka tunnetaan historiallisesta rakenteestaan ja luonnollisista kauneuksistaan. Foça isännöi antiikin Phokaian raunioita ja on kuuluisa upeista rannoistaan ja merenelävistään. Viehättävä satama ja historialliset kartanot tekevät Foçasta vierailun arvoisen kohteen.

Karagöl-luonnonpuisto
İzmirin luonnonkauneuksista yksi on Karagöl-luonnonpuisto, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vihreän luontonsa, lampiensä ja piknik-alueidensa ansiosta Karagöl on ihanteellinen paikka luonnosta nauttiville. Täällä voit patikoida ja nauttia luonnosta.

İzmir on rikas historiallisista perinnöstään ja luonnollisista kauneuksistaan. Auton vuokraaminen ja näiden kauneuksien tutkiminen mahdollistavat unohtumattoman matkakokemuksen. Voit tutustua İzmirin lumoavaan tunnelmaan vierailemalla Efesin antiikin kaupungista Şirincen kylään ja Dikilistä Focaan monissa ainutlaatuisissa kohteissa.

Beliebte Inhalte

Close