Devrecar
KAPAT

İzmir Havalimanı'ndan Kiraladığınız Araçla Çeşme Alaçatı'nın Keyifli Noktalarını Gezmek

17.03.2024
Alaçatı Meydanı ve Çarşı
İlk durağınız Alaçatı'nın meşhur meydanı ve çarşı olmalı. Arnavut kaldırımlı sokaklarda yürüyüş yapabilir, antik taş binaları inceleyebilir ve çeşitli dükkanlarda alışveriş yapabilirsiniz. Çarşı, el sanatlarından giyim mağazalarına kadar birçok farklı seçeneği sunmaktadır.

Rüzgar Enerjisi Santrali
Alaçatı, dünyaca ünlü rüzgarıyla bilinir ve bu nedenle bölgede birçok rüzgar enerjisi santrali bulunmaktadır. Bu santrallerden birini ziyaret ederek çevre dostu enerji üretimini yakından gözlemleyebilir ve muhteşem manzarayı fotoğraflayabilirsiniz.

Ilıca Plajı
Alaçatı'nın güzel plajlarından biri olan Ilıca Plajı, sıcak termal sularıyla ünlüdür. Burada güneşlenebilir, denize girebilir ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.

Alaçatı Rüzgar Sörfü Okulları
Eğer rüzgar sörfü ilginizi çekiyorsa, Alaçatı'da birçok rüzgar sörfü okulu bulunmaktadır. Hem deneyimli sörfçüler hem de yeni başlayanlar için derslere katılabilir ve bu heyecan verici sporu deneyimleyebilirsiniz.

Alavya Kültür Sanat Evi
Alaçatı'da yer alan Alavya Kültür Sanat Evi, güzel bir tarihi atmosferde sanat sergileri, konserler ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Yerel kültürü daha yakından tanımak ve keyifli bir zaman geçirmek için bu mekânı ziyaret edebilirsiniz.

Şarap Tadımı
Çeşme Alaçatı bölgesi, ünlü üzüm bağlarıyla da bilinir. Burada yerel şarap üreticilerini ziyaret edebilir, şarap tadımlarına katılabilir ve bölgenin kendine özgü lezzetlerini keşfedebilirsiniz.

Delikli Kuyu
Alaçatı'nın merkezine yakın bir konumda bulunan Delikli Kuyu, tarihi bir su kuyusudur. Burada fotoğraf çekebilir, kuyunun efsanelerini dinleyebilir ve kısa bir tarih turu yapabilirsiniz.

İzmir Havalimanı'ndan kiraladığınız araçla, Çeşme Alaçatı'nın bu güzelliklerini keşfetmek için planınızı yapabilir ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. İyi yolculuklar!
Popüler İçerikler

DEVRECAR

HİZMET NOKTALARIMIZ

ARAÇ FİLOMUZ

SİZİN TERCİHİNİZ

[email protected]
+90 232 251 23 13
+90 532 318 14 34 / TR
+90 532 235 35 45 / EN
Atif bey mah. Feridun Pözüt cad. No:24/C
Gaziemir-Izmir havalimanı yanı
İzmir / Türkiye
© COPYRIGHT Devrecar 2005 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Kapat